Hur loggar en kund in i kundportalen Min Profil?

Ändrad den Tue, 15 Jun 2021 vid 08:20 AM

För att era kunder ska kunna nyttja kundportalen måste de registreras med ett personnummer. Verifiera att kunden har ett personnummer angivet, och att det följer rätt format (ÅÅMMDDXXXX) innan ni fortsätter till inloggningen.

Att logga in i kundportalen Min Profil

1. Surfa till https://app.ehub.se/minprofil/
  2. Ange personnummer, enligt formatet som anges i rutan (ÅÅÅÅMMDDXXXX).
    • Observera att det alltså inte ska vara något bindestreck.
  3. Klicka på Logga in.
  4. Öppna BankID-appen på en mobil enhet
    • Vi har haft problem med BankID på dator/kort innan, varför vi starkt rekommenderar BankID på en mobil enhet
  5. När signeringen har slutförts i BankID-appen flyttas man automatiskt till kundportalen.