Glömt lösenord / Skicka nytt lösenord

Ändrad den Thu, 19 Oct 2017 vid 09:27 AM

Om en användare har glömt sitt lösenord kan en administratör med systembehörighet skicka ett länk för att skapa ett nytt lösenord till den berörda användaren. Du hittar funktionen under SYSTEM -> Användare

Klicka på den berörda användarens namn. Klicka sedan på knappen Skicka nytt lösenord, längst ner i rutan som kommer upp. Användaren får ett mail till sin mailadress, med en länk där ett nytt lösenord kan skapas.