Skapa ett flerfamiljshus

Ändrad den Tue, 06 Feb 2024 vid 06:11 PM

Registrera ett flerfamiljshus

1. Gå till Installationsmodulen (PUB) i eHUB och klicka på flerfamiljshus.
  2. Klicka på Skapa nytt flerfamiljshus.
  3. Fyll i informationen i popup-rutan som dyker upp (se bild). Obligatoriska fält är märkta med *
  4. Klicka på Skapa hus.

Koppla objekt till flerfamiljshuset

När du skapat ditt flerfamiljshus dyker det i upp i listan direkt. Om du inte ser det kan du söka efter det med hjälp av sökrutan.

För att koppla underobjekt till flerfamiljshuset klickar du på knappen Verktyg på raden för ditt flerfamiljshus. Välj sedan Koppla objekt.

Alternativet Koppla objekt syns bara om ditt flerfamiljshus inte redan är signerat (dvs. avslutat).

I popup-rutan som dyker upp kan du söka efter de objekt som du vill lägga till med hjälp av sökrutan. Klicka på objektet du vill koppla, och klicka på plustecknet.

Ett underobjekt kan bara tillhöra ett flerfamiljshus åt gången. Därför visar bara sökresultatet av objekt de som inte redan tillhör ett flerfamiljshus.