Skapa en ny användare

Ändrad den Wed, 28 Jun 2023 vid 01:42 PM

Det är bara administratörer med tillgången till modulen SYSTEM som kan skapa nya användare.

Du hittar funktionen under SYSTEM -> Användare.

1. Klicka på knappen skapa ny användare. Namn och Epost är obligatoriska fält.
  2. Du måste också tilldela användaren ett företag och en roll. (Rollerna sätts upp av din systemadministratör.)
  3. Klicka på Skapa konto. Användaren får ett tillfälligt lösenord skickat till sig via sms.

TIPS!

Om du försöker lägga till en användare, men när du klickar på spara överenstämmer inte mobilnumret med det du angett betyder det att mailadressen redan finns registrerad på en användare i systemet. Istället för att skapa en ny användare kommer då eHUB att återanvända den befintliga användaren, och koppla den till er instans av eHUB.

Samma användare kan knytas till flera instanser av eHUB. Därför kan inte ens en systemadministratör ändra en användares mobilnummer eller epostadress. Dessa ändringar skulle i sådana fall slå igenom på fler instanser än den systemadministratören hanterar. Däremot kan användaren själv ändra sina uppgifter.