Redigera Systembehörighet

Ändrad den Thu, 19 Oct 2017 vid 09:21 AM

För att användare ska ha åtkomst till de olika modulerna ni använder i plattformen måste systembehörighet ges till användaren. Du hittar funktionen under SYSTEM -> Användare. Klicka på Redigera systembehörighet.

I rutan som dyker upp har användare i den högra delen för varje modulen behörighet att använda den specifika modulen. För att ge de användare som är listade i den vänstra delen, klickar du på användarens namn. Du kan också klicka på företagsnamnet för att ändra behörigheten för ett helt företag. Den eller de berörda användares namn kommer att hoppa över till den högra delen när du klickar. Detta betyder att de nu har tillgång till den modulen.

För att ta bort behörigheten för en modul klickar du på den användarens namn i den högra delen av listan. Namnet hoppar till den vänstra delen, och användaren har inte längre åtkomst till modulen.