Överblick

Ändrad den Wed, 25 Oct 2017 vid 06:54 PM

I PUB -> Objekt listas alla objekt den inloggade användaren har behörighet att se. Här kan användaren filtrera listan med hjälp av sökrutan och se objektets information.

Användaren kan också filtrera objekten med knappen Visa privatobjekt. Om man trycker på den knappen kommer bara de objekten som inte är markerade som företagsobjekt att visas. Knappen byter då text till Visa företagsobjekt. Klickar man på knappen nu, kommer bara de objekt som är markerade som företagsobjekt att visas. Då byter också knappen text en sista gång, nu till Visa alla objekt. Klickar man igen kommer alla objekt att listas igen och knappens text går tillbaka till Visa privatobjekt.

De tre färgade prickarna beskriver objektets status. Från vänster till höger berättar prickarna statusen på Planering, Utförande och Bekräftande.

• Grön prick innebär att det aktuella steget är klart och signerat av slutkund eller användare.
  • Gul prick innebär att steget inte är klarsignerat, men påbörjat. Det kan finnas tillhörande bilder eller anteckningar på det steget.
  • Röd prick innebär att steget varken är påbörjat eller slutfört.

På varje rad finns det längst ut till höger en knapp som heter Verktyg I Verktygsmenyn kommer du åt funktionerna som är listade i bilden ovan. Om en av ovan funktioner inte finns med för dig, är det för att du har en behörighetsnivå som är lägre och inte har tillgång till den funktionen. Ovan bild är Vertygsmenyn med behörighetsnivå Administratör.

Storleken på objektslistan går att anpassa efter önskemål. Till vänster, längst upp i listan kan användaren välja att visa 10, 25, 50 eller 100 objekt åt gången. Längst ner i listan kan användaren se hur många sidor av objekt det finns, samt gå till nästa sida i resultatet.