Systeminställningar

Ändrad den Thu, 19 Oct 2017 vid 09:04 AM

Innan du kan börja använda plattformen ordentligt måste du se till att systeminställningarna är korrekta. Du hittar dessa under fliken SYSTEM -> Systeminställningar.

Fyll i fälten för epostinställningarna. Observera att det är skillnad på Frånadress och Visningsnamn Från, respektive Svarsadress och Visningsnamn Svar. Namnet är vad som visas för mottagaren, medan adressen är den faktiska mailadressen som kommer användas som frånadress och förifylld adress vid svar.

Om ni använder den äldre versionen av plattformen måste adressen till plattformens domän fyllas i fältet länkadress. Detta för att länkar som skickas ut i mail ska bli korrekt. Om ni exempelvis använder domänen system.mittforetag.se för att surfa till plattformen är det denna adress ni ska fylla i.

Fälten Ekonomimailadress, Företagsmailadress och Mailadress för fel fakturaadress ska fyllas i med respektive mailadress där

• Ekonomimailadress är den mailadress som tar emot fakturaunderlag, meddelande om att objekt är klara för fakturering och bokföringsordrar.
  • Företagsmailadress är den mailadress som är mottagare för extranotisen om att ett objekt är färdiginstallerat, förutsatt objektet har markerats som ett företagsobjekt.
  • Mailadress för fel fakturaadress får ett meddelande när en slutkund markerar sin faktureringsadress som felaktig i mobilappen.